Juist die verschillende combinaties van instrumenten bieden een rijke variatie in klank.

Ruim een decennium lang maken zij al kamermuziek op het hoogst mogelijke niveau met hun ensemble van vijf strijkers en vijf blazers. Met een bezetting van twee tot tien musici kunnen zij alle kanten op. Juist die verschillende combinaties van instrumenten bieden een rijke variatie in klank. Continu zoeken zij daarbij naar niet- alledaags repertoire. Daarnaast spelen zij op maat gemaakte arrangementen door hoboïst Alexander van Eerdewijk. Het resultaat? Een spannende, bruisende programmering waarin grote, kleine, bekende en minder bekende werken aan bod komen.

Naast hun concertseries in Rotterdam zijn zij op verschillende podia door het hele land te zien en laten zij regelmatig van hun horen op radio en televisie.

Dit jaar viert De Bezetting Speelt haar kristallen jubileum. Om dit te vieren zijn zij bezig met de opname van hun derde cd; Children’s Corner.
Delen hiervan hebben zij al te horen mogen brengen in De Doelen én in een volle zaal van 400 man in Delden!


Programma 2020/2021 De Bezetting Speelt:
Grote zalen
Kleine zalen
Beethoven Programma


Boek De Bezetting Speelt!

Recencies;

Wij vonden het fijn om jullie in de serie te hebben. Was bijzonder, programma hebben we samen goed uitgekozen. Ik zou dit jaar zeker de Beethoven nog een paar keer proberen te slijten. Echt de moeite waard, vooral omdat het relatief een minder bekende symf. is. 
De Bezetting Speelt
Meer van De Bezetting Speelt horen?
Kijk dan op hun Spotify account!

Copyright Aster Impresariaat 2020 – Alle rechten voorbehouden